Español (spanish formal Internacional)Catalan

GAYTEL DESPLEGA...

Plataforma DWDM multi abast.
Plataforma WDM metropolitana.
Basat en tecnologia CWDM.

Qui està conectat?

Tenim 6 visitants en línia

Sistemes WDM

La Tecnologia WDM (Wavelenght Division Multiplexing) està basada en la multiplexació per divisió de longitud d'ona, la qual cosa permet que diversos senyals òptics siguin transmesos sobre una sola fibra mitjançant portadores òptiques de diferent longitud d'ona. Aquest tipus de tecnologia està pensada per a Xarxes de Transport d'Operadors de Telecomunicacions per la seva gran capacitat de transmissió de dades. Existeixen dues variants en funció de la densitat de la divisió en la longitud d'ona: CWDM i DWDM, on la segona és més densa i per tant amb més capacitat de transmissió.

En GAYTEL, SL tenim una extensa experiència en implantació de sistemes WDM per a diferents Operadors (Telefonica,Orange i Ono) amb més de 100 projectes, dels quals 60 corresponen a Tecnologia DWDM i 40 a CWDM amb equips d'Alcatel-Lucent. Això ens permet oferir als Operadors de Telecomunicacions garanties a l'hora d'afrontar qualsevol repte a la seva Xarxa de Transport:

  • Instal·lació de sistemes WDM de qualsevol
    topologia (anell, bus, estrella).

  • Ajust i posta en servei de sistemes WDM.

  • Reajust de sistemes WDM en servei.

  • Ampliacions dels sistemes WDM en servei, ja siguin ampliacions de targetes en qualsevol Element de Xarxa, o bé, inserció de nous Elements de Xarxa en el sistema.


Tenim experiència amb els següents equips d'Alcatel-Lucent (*): 1626 Light Manager, 1696 Metro Span, 1692 Metrospan Edge.

CONTACTAR

(*) No comercialitzem ni distribuïm els equips.