Español (spanish formal Internacional)Catalan

MÒDULS WAF

Control d'accesos.
Identificador de persones.
Identificador de matrícules.
Comerç segur.
Reconeixement de cares.
Control horari.
Sistema de localització.
WAF Vial

Canal TIC

Revista mensual pel reseller de Tecnologies de la Informació.
La revista mensual per als profesionals de Networking y Telecomunicacions.
Seminari de Tecnologies de la Informació y les comunicacions.
Notícies tecnològiques per a Pymes, ajuts, cursos, trucs i emprenedors.

Qui està conectat?

Tenim 15 visitants en línia

 

 

 

 

 

 

 

 

Sistemes de Vídeo Vigilància Digital

Un Sistema de Vídeo Vigilància Digital és una solució de seguretat que permet vigilar i controlar el seu negoci o habitatge tant localment com remotament des d'Internet. Els sistemes de vídeo vigilància li permeten veure les càmeres del seu negoci en qualsevol moment i des de qualsevol part del món amb només una connexió de Banda Ampla.  

GAYTEL SL compta amb l'aval i la confiança de les marques líders en sistemes de videovigilància digital, la qual cosa ens permet realitzar instal·lacions fiables, solvents i que permeten una solució global als nostres clients.

WAF és el fabricant líder en aquest tipus de productes, aporta solucions que permeten combinar seguretat "física" amb videovigilància intel·ligent. Permet integrar sistemes de vídeo, tant en analògic com en IP, amb controls d'accés i presència, identificació de matrícules en moviment, identificació facial, control de traçabilitat en els processos de producció, sistemes antiincendi preexistents, etc. Els productesWAF es classifiquen en 3 grans categories:

  • WAF BOX Plus. Solució de Videovigilància Digital autoinstal·lable, orientada a llars, oficines i petits comerços.

  • WAF HOME Plus. Solució orientada a petites i mitjanes empreses, basada en una plataforma de software i hardware que ofereix de manera distribuïda solucions de seguretat a mida.

  • WAF EVOLUTION Plus. Solució que a més de l'anterior, permet integrar-se amb sistemes i dispositius externs de seguretat. El sistema està format per un nucli central i un conjunt de mòduls funcionals: Waf Vial (gestió intel·ligent de trànsit), Waf Gip (identificació de persones), Waf Auto (identificació de matrícules), Waf Post (comerç segur), Waf Face (reconeixement de cares), Waf Presence (control horari), Waf Access (control d'accessos), Waf Tracker (sistema de localització).