Español (spanish formal Internacional)Catalan

Canal TIC

Revista mensual pel reseller de Tecnologies de la Informació.
La revista mensual per als profesionals de Networking y Telecomunicacions.
Seminari de Tecnologies de la Informació y les comunicacions.
Notícies tecnològiques per a Pymes, ajuts, cursos, trucs i emprenedors.

Presentació

GAYTEL SL es va fundar en 1993, i ha anat consolidant-se al mercat de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), gràcies a una encertada política de qualitat i responsabilitat en el servei, oferint solucions principalment en Telecomunicacions. Els nostres serveis estan orientats a la integració de solucions TIC per a Organismes Públics, Empreses (grans, mitjanes i petites) i Operadors de Telecomunicacions.

Som un distribuïdor especialitzat en la comercialització de productes i serveis TIC, que compta amb l'aval i la confiança de les marques líders del sector, amb certificacions acreditades. Distribuïm primeres marques, aportant d'aquesta forma fiabilitat, solvència i una solució global als nostres clients.

Davant d'aquest repte GAYTEL SL ofereix una selecció dels millors serveis, adaptats a les necessitats de cada organització i integrats dins del Sistema de Qualitat ISO-9001 i d'un Sistema de Prevenció de Riscs Laborals auditat. Per garantir l'èxit ens avalen més de 16 anys d'experiència i un equip tècnic i comercial altament capacitat, certificat i experimentat.