Español (spanish formal Internacional)Catalan

Canal TIC

Revista mensual pel reseller de Tecnologies de la Informació.
La revista mensual per als profesionals de Networking y Telecomunicacions.
Seminari de Tecnologies de la Informació y les comunicacions.
Notícies tecnològiques per a Pymes, ajuts, cursos, trucs i emprenedors.

Qui està conectat?

Tenim 14 visitants en línia

La nostra logística


Oficina. La nostra oficina es troba en el Parc Empresarial GranLand a Badalona i està dotada dels millors recursos en material i equipament d'oficina.
Software Gestió Empresarial. Disposem d'un Enterprise Resource Planning(ERP) el que ens permet millorar el nostre funcionament intern, optimitzant els nostres processos empresarials i millorant els temps de resposta en els nostres serveis i atenció als nostres clients.
Magatzem. Disposem d'un magatzem propi integrat amb l'ERP que ens permet gestionar adequadament les entrades i sortides dels productes necessaris per a la nostra activitat.
Laboratori de proves. Disposem d'un laboratori de proves que ens permet complementar la formació als tècnics, detectar i solucionar avaries dels productes que distribuïm. 

Taller propi. Disposem d'un taller equipat amb les millors màquines i eines que ens permet atendre les necessitats d'infraestructura dels nostres clients.

Equips de mesura. Disposem d'equips propis de mesura que inclouen una gran varietat de Tecnologies (SDH, PDH, Ethernet, xDSL, ATM) i que ens permeten implementar amb garanties els nostres serveis al client, satisfent els estàndards de qualitat.

Recursos pel desplegament. Els nostres tècnics desplegats disposen dels millors recursos en mobilitat. Gràcies a aquesta inversió en recursos reaccionem amb més rapidesa a les necessitats dels clients i a les oportunitats, siguin on siguin els nostres tècnics.

Flota de vehicles. Disposem d'una completa, variada i renovada flota pròpia de vehicles que ens permet afrontar amb èxit qualsevol necessitat comercial i tècnica dels projectes i serveis oferts.