Español (spanish formal Internacional)Catalan

Canal TIC

Revista mensual pel reseller de Tecnologies de la Informació.
La revista mensual per als profesionals de Networking y Telecomunicacions.
Seminari de Tecnologies de la Informació y les comunicacions.
Notícies tecnològiques per a Pymes, ajuts, cursos, trucs i emprenedors.

Qui està conectat?

Tenim 14 visitants en línia

Àrees de Negoci


GAYTEL SL, és una empresa de serveis especialitzada en la implantació de solucions de Telecomunicacions per a Organismes públics, Operadors de Telecomunicacions, Gran Empresa i Pimes. Assessorem tecnològicament al client en l'elecció de la millor solució a les seves necessitats de comunicacions. Col.laborem amb les millors empreses fabricants del sector per oferir-li el producte que millor s'adapti a les necessitats del client. Com Partners certificats estem reconeguts i capacitats pels nostres socis tecnològics per a la implantació amb èxit de la solució acordada amb el client.

 

 

Àrea de Xarxes Privades. Comprèn tots aquells serveis d'implantació i manteniment de solucions en l'àmbit de la xarxa privada d'una empresa (gran o pime) o organisme públic.Àrea de Transmissió e Infraestructures. Comprèn tots aquells serveis d'implantació de solucions en l'àmbit dels Operadors de Telecomunicacions. Segons el tipus de servei els podem classificar en tres grans grups:

Planta Interna. Serveis i projectes d'instal lació i posada en marxa de sistemes, elements de xarxa o circuits a la Xarxa de comunicacions de l'Operador.

Infraestructures. Serveis enfocats a l'acondicionament de sales que permeten el correcte funcionament i la implantació dels diferents sistemes a la Xarxa de l'Operador.

Enginyeria de projectes. Serveis Outsourcing (supervisats per l'Operador de Telecomunicacions) de disseny del projecte, distribució als subministradors, seguiment de la implantació i acceptació dels projectes de Creació de Xarxa de l'Operador.