Español (spanish formal Internacional)Catalan

Canal TIC

Revista mensual pel reseller de Tecnologies de la Informació.
La revista mensual per als profesionals de Networking y Telecomunicacions.
Seminari de Tecnologies de la Informació y les comunicacions.
Notícies tecnològiques per a Pymes, ajuts, cursos, trucs i emprenedors.

Referències en Xarxes Privades

 

En l'Àrea de Xarxes Privades GAYTEL S.L. té una variada i sòlida experiència de més de 15 anys en implantació de solucions diverses en Telecomunicacions per a empreses, organismes públics i esdeveniments molt diversos. Destaquem els següents:

Organismes Públics. Per a aquest tipus de clients hem integrat amb èxit projectes de solucions LAN/WAN per als Ajuntaments de Manresa, Masnou, Sant Quirze del Vallés i Sitges. També hem executat amb èxit implantacions de OmniPCX Enterprise (OXE) amb Tecnologia IP per a la Diputació de Barcelona , Ajuntament de Barcelona i Hisenda

 


 

 

Grans Empreses. La nostra experiència en aquest tipus d'empreses queda garantida per la integració amb èxit d'implantacions de solucions OXE amb cobertura territorial a tota Catalunya per a LA CAIXA, ASEPEYO, CARREFOUR, MIQUELALIMENTACIÓ GROUP, COMSA, LA PREVISIÓ MALLORQUINA.

 

 


Campionat de Cross per a l'Ajuntament d'Alcarràs en Lleida. Durant l'assessorament prevenda al client, es va detectar la necessitat d'una Xarxa Wifi i 3G per donar connectivitat als mitjans de comunicació per a la difusió de l'esdeveniment. Per resoldre aquesta necessitat es van realitzar les següents activitats: homologació d'equips, proves de concepte, mapa de cobertura, instal·lació i configuració d'equips, proves de validació, i suport tècnic durant l'esdeveniment.


Copa Mundial Rem 2009 en el Llac de Banyoles. Per a aquest esdeveniment vàrem integrar una infraestructura de xarxa WLAN amb topologia MESH i equips perifèrics AP-85TX d'Alcatel-Lucent. Aquesta xarxa es va estructurar en tres subxarxes segons funcionalitat (periodistes, esportistes, públic). La solució desplegada es va dissenyar perquè al final de l'esdeveniment s'aprofités la infraestructura per donar cobertura Wifi a tot el Llac. Es pot obtenir més informació consultant el nostre cas d'èxit a l'article titulat Alcatel-Lucent hace del Lago Banyoles un terreno comunicado que es va publicar en el Technology Channel News el maig de 2010.